Η ομοιοπαθητική είναι μια απόλυτα φυσική θεραπευτική μέθοδος
που έχει τις ρίζες της στην αρχαία Ελλάδα από αρχές που πρωτοδιατυπώθηκαν από τον «πατέρα της Ιατρικής» , Ιπποκράτη και οργανώθηκαν σε θεραπευτικό σύστημα πριν 250 έτη από τον Γερμανό καθηγητή της ιατρικής,  Σάμουελ Χάνεμαν.
Τα ομοιοπαθητικά σκευάματα βασίζονται σε πρώτες ύλες που προέρχονται από το φυσικό περιβάλλον και το μεγάλο τους πλεονέκτημα είναι ότι στερούνται τοξικότητας και ανεπιθύμητων ενεργειών έτσι ώστε να είναι ασφαλή ακόμα και από ευαίσθητες ομάδες του πληθυσμού, όπως είναι τα παιδιά και οι εγκυμονούσες.

Δρουν με έναν ήπιο, φυσικό τρόπο κινητοποιώντας τις δυνάμεις του ανθρώπινου οργανισμού για αυτοϊαση. Σέβονται την σοφία του ανθρώπινου δημιουργήματος και προσπαθούν να υποστηρίξουν τις ίδιες ικανότητες του οργανισμού μας για αυτοθεραπεία, όπου αυτό βεβαίως είναι εφικτό. Η αναγνώριση του ανθρώπου ως ένα άρτιο και σοφό σύστημα σώματος, διάνοιας και συναισθήματος είναι αυτό που επιτρέπει στους ομοιοπαθητικούς ιατρούς να κατανοούν τον ασθενή  και να επιδιώκουν την υγεία του ανθρώπου σε όλα τα παραπάνω συστήματα, εις βάθος και σε ολότητα : ευεξία στο σωματικό επίπεδο, γαλήνη στο συναισθηματικό επίπεδο, καθαρότητα του νου στο διανοητικό επίπεδο, ιδέες που πολύ εύστοχα διατύπωσε ο καθηγητής Γεώργιος Βυθούλκας. Ωστόσο, η ομοιοπαθητική δεν είναι πανάκεια. Απευθύνεται κυρίως σε πρώιμες λειτουργικές διαταραχές που δεν έχουν εξελιχθεί σε ιστοπαθολογικές βλάβες στα όργανα του ανθρώπου, αν και μπορεί να προσφέρει ανακούφιση αλλά όχι ίαση και σε πιο κλινικά βαριές περιπτώσεις ασθενών. Όπως και σε κάθε άλλο θεραπευτικό σύστημα, ο σεβασμός αλλά και η αγάπη  προς τον συνάνθρωπο είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την εφαρμογή και τη χορήγηση οποιασδήποτε θεραπείας.

2106538392
6974390641
ΚΑΛΕΣΤΕ ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

2106538392
6974390641
Τηλέφωνο
ΜΗΝ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ
Σε γενικές γραμμές και με απλά λόγια, αν καταφέρετε να κόψετε το τσιγάρο θα μεγιστοποιήσετε το προσδόκιμο επιβίωσης ενώ ταυτόχρονα μειώνετε και απομακρύνετε σημαντικά τις πιθανότητες για σημαντικές ασθένειες.
Ιατρείο
Διάγνωση και  θεραπεία. Ποτέ μην αγνοήσετε επαγγελματικές ιατρικές συμβουλές.Μην βασίζεστε σε κάτι που έχετε διαβάσει η ακούσει κάπου αλλού

.


ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΟΣ,ΕΛΕΝΗ ΤΣΕΛΙΟΥ. ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ
ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 248
ΧΟΛΑΡΓΟΣ
Τ.Κ.155 61
elentsel@gmail.com
Πνευμονολογικό Ιατρείο
Τσέλιου Ελένη


Τσέλιου Ελένη

Πνευμονολόγος


Επικοινωνία

ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 248
ΧΟΛΑΡΓΟΣ
Τ.Κ.155 61
Email: elentsel@gmail.com

Τηλέφωνο:  2106538392

Copyright ©Tseliou Eleni

Webulk